18 – 21 jaar Stam

Leeftijd: 18 tot 21 jaar (met uitloop naar 23 jaar)
Draaitijd: Vrijdag 20:00 tot 22:00 uur

Ben jij tussen de 18 en 21 jaar, heb je een eigen mening en heb je wel zin in bijvoorbeeld leuke buitenlandse uitstapjes? Word dan ‘stam’ en organiseer samen met andere jongeren je eigen kampen en activiteiten. Je kunt drie drie toffe uitdagingen kiezen waarmee je tijdens je stam-periode aan de slag gaat. Daarna kun je, als je wilt, doorgroeien tot vrijwilliger waarbij je andere jeugdleden begeleidt.

roverscouts_RGB

De roverscouts, zoals ze tegenwoordig bij Scouting heten, wordt bij ons nog ‘stam’ genoemd en is er voor meiden van 18 jaar tot 21 jaar. De Stam draait helemaal zelfstandig, ze hebben alleen nog een adviseur die hen bij kan staan. Samen zijn ze zelf verantwoordelijk voor hun eigen reilen en zeilen in deze leeftijdsgroep. Vaak zijn deze dames al leiding bij een jongere leeftijdsgroep, of hebben een andere functie binnen scouting M.Sinclair, maar willen toch ook nog actief lid blijven.

Programma’s

De meest knotsgekke programma’s kunnen worden verzonnen en uitgevoerd. Alles is mogelijk; de fantasie van deze jongedames bepaalt hun eigen grenzen!
Buiten de wekelijkse programma’s hebben ze ook (installatie)weekenden, leuke regio-activiteiten en -feesten en mogelijk een zelf georganiseerd zomerkamp!

Kom vrijblijvend een paar keer mee doen en ontdek Scouting en de Stam bij Scouting M.Sinclair.